Ти повинен там бути: концерт Onuka з оркестром НАОНІ

Onuka
Нова історія Onuka. 25 жовтня. Київ.

Альбом «Mozaїka» – ніби цілісне полотно, що зібране з сотень дрібних деталей і фрагментів. Надихаючий Vsesvit, пронизливий та чуттєвий Strum, запальний Animal, суспільно-важливі Golos та Guns Don't Shoot. Усі ці пісні шанувальники гурту вже встигли вивчити напам’ять.

У цьому записі – багатовікова історія музики. Перетин інновацій сьогодення та музичних традицій минулого. А точка цього перетину восени — Жовтневий Палац.

Уперше в Києві. Нове шоу Onuka за мотивами другого альбому «Mozaїka» (2018) у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів України (НАОНІ). Більш аніж 50 музикантів на сцені та понад 40 національних інструментів. Серед них: бандури, цимбали, кобзи, басоля, ліра, телинка, козобас, сурма, бугай, флояра, дуда, дримба, рубель, береста.

«Mozaїka» у виконанні Onuka & НАОНI — це інтерактивний проект, в якому музика, відео та меседжі утворюють єдине ціле. Концептуально-завершене послання масштабоване до виконання з цілим оркестром в неповторній атмосфері Палацу. Довгоочікуване шоу від одного з найцікавіших проектів сучасної української музики, що вже відомий у багатьох країнах світу.

Алессандро Сафина
Предыдущий материал

Привет, весна! В Киеве выступит Алессандро Сафина в сопровождении симфонического оркестра

The Black Eyed Peas
Следующий материал

The Black Eyed Peas — хедлайнер Atlas Weekend 2019

Новости партнеров